Politică

L-am întrebat pe Anton Antoniadis VIDEO dacă face jocul lui Decebal Făgădău. „Pe mine mă votează dreapta, stânga, centrul, giratoriul, toată lumea”

Anton Antoniadis, președintele Comunității Elene Elpis, candidează la funcția de primar al municipiului Constanța, susținut de Uniunea Elenă din România. De altfel, este singurul membru al uniunii care candidează pentru funcția de primar într-o localitate din România. L-am întrebat dacă face jocul lui Decebal Făgădău. Răspunsul său nu a fost foarte calm.

„Habar nu am. Dar de ce nu-l ajută pe dreapta. Dar eu de ce nu iau din stânga? Credeți că dacă vine cineva la mine eu îl întreb dacă e de dreapta sau de stânga? Pe mine mă votează dreapta, stânga, centru, giratoriu, toată lumea”, mi-a răspuns, în emisiunea „Realitatea locală” de la Dobrogea TV.

„Beau eu cafeaua în fiecare dimineață cu Decebal Făgădău?”, a mai spus acesta nervos.

Anton Antoniadis în timpul emisiunii „Realitatea locală”, la Dobrogea TV

Antoniadis a spus că a purtat negocieri cu dreapta.

„Dreapta m-a chemat la negocieri și nu dau nume, nu dau nimic, dar negocierile pe care le-am purtat cu dreapta mi-au arătat că de fapt dreapta e cu Făgădău. Nu pot să dau nume. Partid mare de dreapta. Și îmi spuneți mie că eu sunt cu Făgădău? Haideți, domnule…”, a mai spus candidatul Uniunii Elene Elpis.

Deși nu a dorit să spună numele partidului, din informațiile mele este vorba despre USR.

Acesta a afirmat că i-ar da nota 4 lui Decebal Făgădău pentru modul cum a condus acest oraș în ultimii 4 ani.

Post navigation

 » Aflați mai multe detalii…

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button