JUSTIȚIEȘtirile 60m.RO

Gata: Mario Iorgulescu trimis în judecată pentru omor, droguri și alcool

Pe data de 14 august procurorii au trimis în judecată pe Mario Iorgulescu pentru omor, droguri și conducere sub influența alcoolului.

Tatăl acestuia tocmai îi cumpărase un bolid de lux de câteva sute de mii euro. S-a gândit că așa va compesa lipsa educației de acasă iar copilul său va renunța la droguri și alcool.

Dar apeși ușor pe accelerație și în câteva secunde ai ajuns la 200km/h. Simți că te lipește accelerația de scaunul mașinii și sângele încărcat cu droguri și alcool pompează și mai tare. Simți că mașina ta și cu tine sunteți puternici, singurii care contează.

Doar că bolidul de lux la acea viteză este de neoprit, ca un glonte, ca o rachetă. El nu mai poate fi controlat de către om, mai ales atunci când ești scufundat în euforia drogurilor consumate.

În față îți apare o mașină și fugi spre ea, asemenea unui glonte. Nu va avea nici o șansă, simți dinainte cum îl vei spulbera și vieți se vor pierde.

Acesta este Mario Iorgulescu , unul din cunoscuții lumii de noapte din București. Tatăl său este șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, iar tata poate rezolva orice, inclusiv o crimă.

După accident a fost internat în spital pentru a fi ferit de ochii răzbunători ai lumii. La un moment dat și-a dat seama Gino că va urma închisoarea, așa că l-a scos rapid din țară sub diferite pretexte, minciuni: tupeu de mafiot.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button