PoliticăȘtirile 60m.RO

Firea cere bucureștenilor să doneze plasmă

Gabriela Firea cere bucureștenilor să doneze plasmă:

„In sedinta Consiliului General de astazi propun, ca si pana acum, proiecte dedicate oamenilor, pentru ca bucurestenii sa traiasca mai bine in orasul lor. Prioritare sunt in aceasta perioada cele pentru sanatate. Prin proiectul “DONEAZĂ PLASMĂ, SALVEAZĂ VIAȚĂ”, imi doresc ca pacientii cu forme grave de Covid-19 sa poata fi tratati prin transfuzii cu plasma de la pacientii vindecati care au dezvoltat anticorpi.
Pentru un bolnav de cancer, orice informatie venita la timp face diferenta dintre viata si moarte. Proiectul “Testarea BRCA” va ajuta 500 de oameni sa afle daca exista probabilitatea reapariției cancerului de sân în 10 ani de la diagnosticare.
Consolidarea cladirilor din Bucuresti este de asemenea un program cu care ne mandrim, caci doar in actualul mandat am reusit să reabilitam de zece ori mai multe clădiri decât in ultimii 30 de ani. Astazi propun includererea mai multor imobile in programul de reducere a riscului seismic.”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button