InternaționalȘtirile 60m.RO

Un bijutier din Israel lucrează la o mască de protecție în valoare de 1,5 milioane de dolari

O mască în valoare de 1,5 milioane de dolari a fost comandată unui bijutier israelian. Comanda ar fi venit de la un om de afaceri din China, scrie Spiegel Online.

Masca nu mai este doar un mijloc de protecție împotriva Sars-CoV-2, ci și un accesoriu la modă. Și asta încă din februarie, când masca de protecție a fost inclusă în colecțiile noi prezentate la London Fashion Week. 

Un om de afaceri din Shanghai vrea acum să transforme masca într-un simbol al statutului  social. Un bijutier din Israel susține că lucrează la o mască în valoare de 1,5 milioane de dolari, comandată de un om de afaceri din China. Potrivit designerului de bijuterii, este cea mai scumpă mască din lume.

Masca va fi confecționată din aur de 18 carate și va avea circa 3.600 de diamante, a declarat o angajată a companiei Yvel pentru agenția de presă dpa. 25 de bijutieri și șlefuitori de diamante vor lucra la această mască.

Clientul a avut trei dorințe: să fie cea mai scumpă din lume, să fie gata până la 31 decembrie și să respecte reglementările sanitare. Masca va avea un filtru înlocuibil N99.

Sursa: www.mediafax.ro

Back to top button