PoliticăPrima Pagină

AUR pregătește debarcarea lui Florin Cîțu: Un infractor dovedit, un ţepar şi un mincinos

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a hotărât deschiderea discuţiilor cu parlamentari de la toate forţele politice, astfel încât moţiunea de cenzură de la începutul sesiunii parlamentare de toamnă să aibă şanse reale să treacă, iar românii să scape cât mai repede de Guvernul Florin Cîţu.

„Demiterea Guvernului Cîţu reprezintă o urgenţă naţională. Încă din prima zi a lucrărilor Legislativului, Guvernul Cîţu se cuvine să afle că Parlamentul nu mai poate tolera diletantismul unui cabinet al cărui prim-ministru îndatorează aberant România fără să-l intereseze cât costă o pâine, iar ministrul său de finanţe nu ştie nivelul inflaţiei sau valoarea salariului minim. În acest timp, românii sunt izbiţi de un tsunami al scumpirilor la alimente, energie, servicii, iar economia naţională e strivită între lipsa unei viziuni coerente de dezvoltare şi aberaţiile restrictive ale unei politici sanitare neconvingătoare”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR, printr-un comunicat de presă.

La rândul său, George Simion a precizat că „românii s-au săturat până peste cap de acest guvern şi de măsurile lui aberante şi ne cer în fiecare zi să-l dăm jos”.

„Oamenii s-au săturat să fie îndatoraţi, umiliţi, hăituiţi, presaţi să se vaccineze şi trataţi drept infractori în propria lor ţară de către un infractor dovedit, un ţepar şi un mincinos. Invităm toţi parlamentarii responsabili şi patrioţi să ni se alăture în demersul de a face dreptate pentru România, prin trimiterea acasă a lui Florin Cîţu şi a găştii sale de incompetenţi şi ţepari”, a subliniat deputatul George Simion, co-preşedinte AUR.

Iniţiată doar de PSD, cea mai recentă moţiune de cenzură a strâns numai 201 voturi, nereuşind să acumuleze voturi şi din partea formaţiunilor din arcul guvernamental, conchide sursa citată.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button