Internațional

Totul este ok în Belarus: nimic ce nu se poate soluționa cu două bâte bine plasate în cap

În Belarus situația revine sub control după ce mai multe manifestații stradale s-au soldat cu violențe ale poliției împotriva celor care se aflau în stradă.

Amploarea acestora nu a fost prea mare, dar acest lucru și în condițiile în care regimul de la Minsk controlează toată presa scrisă și video, precum și accesul la rețelele de socializare.

Au avut loc alegeri pentru funcția de președinte. Ca de fiecare dată ele au fost libere, fiecare cetățean a putut alege pe cine a dorit, doar că nu prea a avut cu cine.

Lukașenko a câștigat un nou mandat, de președinte, nu că și-ar fi dorit acest lucru.

Din moment ce gaze nu au de dat, păduri nu au de furat, discutăm pur și simplu de o mlaștină depopulată, nimeni nu este interesat pe plan extern ca lucrurile să fie altfel. Ați văzut ce repede au sărit americanii pentru democrație în Orientul Mijlociu, de unde venea aurul negru sau cum au venit salvatorii din Rusia în Siria?

Aici nu are nimeni nici un interes cât timpul Lukașenko nu închide robinetul conductei de gaz care pleacă din Rusia și se duce în Germania.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button