Politică

Propunerile pentru posturile din Consiliul de Supraveghere  la Transelectrica: neamurile PSD și PNL – pile, cunoștințe și relații

Transelectrica a anunțat în această dimineață care sunt numirile propuse de acționarul majoritar pentru pozițiile din Consiliul de Supraveghere

“Numirea a 7 membri provizorii ai Consiliului de Supraveghere al C.N.T.E.E Transelectrica S.A., cu o durată a mandatului de 5 luni, începând cu data 22 octombrie 2023 cu posibilitatea prelungirii, o singură dată, pentru încă 2 luni, pentru motive întemeiate”.

„3^1 Aprobarea indemnizației fixe a membrilor Consiliului de Supraveghere al C.N.T.E.E. Transelectrica S.A., în cuantum de 17.926 lei brut/lună.”

Acestea sunt prevederile care ar urma să fie adoptate în ședinșa Adunării Generale a Acționarilor Transelectrica care va avea loc la 18 octombrie:

ATANASIU Teodor, cu domiciliul în Municipiul Bucureşti, inginer, escroc PNL

DASCĂL Cătălin-Andrei, cu domiciliul în București, jurist, urmărit penal pentru bancrută frauduloasă

PĂUN Costin-Mihai, cu domiciliul în București, inginer;

VASILESCU Alexandru-Cristian, cu domiciliul în Municipiul Fetești, Județul Ialomița, inginer, rudă cu Marian Neacșu

ZEZEANU Luminița, cu domiciliul în Municipiul București, economist, PSD Călărași

MITU Anca, cu domiciliul în Municipiul București, economist/jurist, SGG famiglia PSD PNL

BOROTEA Adrian-Remus, cu domiciliul în București, inginer, CEZ România

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Anca mitu, consilier CEO Transgaz, conform declarației de avere de la cancelarie sgg, are un salariu anul de 178000 ron( vezi declarie avarere cancelarie), functie de executie. Este fosta fosta soție lui Lucian Bara, președintele Casa de Sănătate București, acuzant DNA pt paguba de 20 mi-l lei. Fosta iubita a măiestrulu avocat Cristian Ene. Deși are 8 ore la Transgaz, a lucreat 8 ore la SGG și membru în alte consilii( cfr, aviatie). Soție de corupt, acum e membru de supraveghere la Transelectrica ( casa de sute de mii, Mercedes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button