Știrile 60m.RO

Discuţiile Rusia-Ucraina – Delegaţia ucraineană condusă de ministrul Apărării a ajuns la negocieri. Preşedinţia Ucraineană: Ucraina a cerut „încetarea imediată a focului şi retragerea trupelor ruseşti”

Delegaţia ucraineană condusă de ministrul Apărării, a ajuns la negocierile din Belrus. Un consilier prezidenţial rus a declarat că discuţiile dintre Rusia şi Ucraina în apropiere de graniţa dintre Ucraina şi Belarus, vor începe luni, la prânz, ora Moscovei (11.00, ora României), a informat agenţia de presă de stat rusă TASS, conform CNN. Ucraina a cerut „încetarea imediată a focului şi retragerea trupelor ruse”, se arată într-un comunicat al preşedinţiei ucrainene.


Delegaţia ucraineană a ajuns în zona de negocieri de la graniţa dintre Ucraina şi Belarus pentru a purta discuţii cu Rusia, a anunţat preşedinţia ucraineană, luni dimineaţă, informează News.ro.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunţat anterior pe Telegram că a acceptat negocieri cu Rusia şi că acestea urmează să aibă loc la frontiera Ucrainei cu Belarusul, în apropierea zonei de excludere de la Cernobîl, în urma unei medieri a președintelui belarus Aleksandr Lukaşenko, cu care a discutat la telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button