PoliticăȘtirile 60m.RO

Dan Cristian Popescu candidează la sectorul 2 din partea PSD

Fostul liberal Dan Cristian Popescu va candida la primăria sectorului 2 unde a fost viceprimar și a condus de facto primăria timp de 4 ani.

El a părăsit barca liberală, unde a fost trădat în urma negocierilor dintre PNL și USR.

La momentul de față D.C.P. este candidatul cel mai bine organizat și cu cele mai mari șanse de reușită. Cărțile se așează astfel încât există șanse mari ca PSD să își păstreze supremația pe București.

„Cine știe sa facă bine si nu face, săvârșește un păcat” (Iacov 4.17)

Nu am intrat în politică pentru a lupta pentru o ideologie, ci pentru a face tot ce pot pentru cetățeni. Deoarece proiectele mele, propuse, discutate și susținute de către cetățenii sectorului 2 au fost călcate în picioare din rațiuni politice, am ales să continui lupta cum pot mai bine.

De astăzi sunt candidatul susținut de către PSD la Primăria sectorului 2 și cu sprijinul Primarului General, doamna Gabriela Firea voi implementa proiectele mele și vom schimba fața sectorului 2 în următorii patru ani.

Le mulțumesc celor de la Partidul Social Democrat pentru că au ales să formeze echipă cu cetațenii din acest sector. Și eu consider că, întotdeauna, oamenii trebuie să fie pe primul loc. Nu alianțele comerciale de partide!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button