Știrile 60m.RO

Zeci de arme și sute de cartușe confiscate de polițiști în acțiuni la nivelul țării. 40 de persoane sunt cercetate

Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Poliției Române a confiscat, vineri, la nivelul întregii țări, 33 de arme, 330 de cartușe și peste 8.500 de proiectile destinate armelor tip airsoft. Ca urmare a acțiunii, 40 de persoane sunt cercetate pentru săvârșirea unor infracțiuni privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, a susținut o declarație de presă, sâmbătă, în care a comunicat acțiunile forțelor de ordine pentru prevenirea și combaterea criminalității.

“La nivel național sunt în desfășurare 20 de descinderi, la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni, inclusiv infracțiuni grave precum tâlhărie și trafic de droguri.

Ieri, pe întreg teritoriul țării a avut loc o acțiune de amploare a Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu structurile teritoriale, pentru identificarea persoanelor care dețin ilegal arme și aparțin unor grupări infracționale sau se află în stare conflictuală cu alte persoane.

Back to top button