Politică

Grindeanu a fost oficial reprimit in PSD Timiș

Sorin Grindeanu

Fostul lider PSD Timiș, Sorin Grindeanu, a anunțat oficial că revine în partidul în care a activat până a devenit șeful ANCOM. El a amânat revenirea aproape un an de zile, perioadă în care s-a aflat permanent alături de liderii partidului.
Sorin Grindeanu a primit în unanimitate acordul Comitetului Executiv Județean al PSD Timiș pentru candidatura la alegerile naționale ale PSD.
„Voi reintra în politică, nu am lipsit la nicio campanie din ultimii 20 de ani și tot ce-mi doresc este să redevenim echipa câștigătoare de la PSD Timiș. Am încredere în Alfred Simonis, în Eugen Dogariu, în Sebastian Răducanu, în Călin Dobra și în Voichița Lăzureanu, care știu că va face o figură excelentă în aceste alegeri, cât și în toți ceilalți candidați. Trebuie să redevenim principala forță politică și vă anunț acum că voi candida pentru funcția de președinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu, le-a transmis astăzi Sorin Grindeanu celor prezenți la întâlnirea online. Un mesaj de unitate, de încredere, de forță, încheiat cu cuvintele Hai să câștigăm! Mulțumesc  pentru sprijin”, a declarat Sorin Grindeanu
Alfred Simonis, liderul actual al PSD Timiș, spune că decizia fostului premier de a reveni în partid arată că in Banat se face alr fel de politică.
„Este prima dată când cineva din Timiș candidează cu șanse clare la o funcție atât de importantă la nivel național. Prin Sorin avem certitudinea că Bucureștiul va înțelege că în Banat și Ardeal politica se face altfel, că trebuie să ne recalibrăm mesajul și să facem lucrurile diferit. Sorine, cu tine acolo am convingerea că lucrurile vor fi așa” a susținut Alfred Simonis, președintele PSD Timiș.
Sâmbătă, Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu echipa de campanie a PSD Timișoara și cu candidata la Primăria Timișoara, Voichița Lăzureanu,

 » Aflați mai multe detalii…

Back to top button