Știrile 60m.RO

„Plângeau de foame și de sete și nu înțelegeau ce li se întâmplă”. Trei copii cu COVID-19 au avut parte de o experiență traumatizantă! | Stirea de Iasi

Trei copii cu COVID-19 au fost transportați de DSP, cu două microbuze SMURD, la Institutul „Marius Nasta” din Capitală, pentru a fi testați. Cei mici au fost speriați și au plâns de foame și sete.
Potrivit unei sesizări ce a fost primită de Digi24, în cursul nopții de joi spre vineri, la Institutul „Marius Nasta” au ajuns două microbuze, cu câte 15 persoane confirmate cu coronavirus, pentru a fi evaluate. În microbuze erau și trei copii, cel mai mare cu vârsta de 12 ani. Erau fără părinți, speriați și plecați de acasă de la ora 16.00.
Copiii plângeau de foame și de sete și nu înțelegeau de ce sunt plimbați cu microbuzul, alături de persoane străine. Asistentele le-au dat apă și au strâns apă, mere și biscuiți să le dea să mănânce, potrivit sesizării.
Managerul Institutului „Marius Nasta” din Capitală a confirmat această situație și a spus că nu este prima dată când se întâmplă asta. În ultima perioadă, de când a crescut numărul infectărilor, persoanele asimptomatice sunt duse la spitale cu microbuze SMURD, pentru a fi duse în număr mai mare la spital.
Persoanele din microbuz au ajuns la institut pentru radiografie pulmonară, apoi au fost duse acasă cu ambulanța, potrivit digi24.ro.
Managerul institutului a spus că, de obicei, persoanele asimptomatice ajung la spital noaptea, cel mai probabil pentru că ziua, ambulanțele nu mai fac față

 » Citești între articolul pe www.StireaDeIasi.RO

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button