Politică

”Iliescu” de la Craiova, reales în funcție

Lia Olguţa Vasilescu, ”Iliescu” de la Craiova, reales în funcție, a fost realeasă sâmbătă în funcţia de preşedinte al PSD Craiova, în cadrul conferinţei de alegeri a organizaţiei.

Olguţa Vasilescu a fost aleasă de membrii delegaţi prezenţi cu unanimitate de voturi, fiind singura propunere de candidat pentru această funcţie.

„Noua echipă a PSD Craiova trebuie să pregătească alegerile din 2024. Ştiu că aşa cum aţi câştigat până acum, veţi câştiga şi de acum înainte. Când Lionel Messi a câştigat al şaselea balon de aur, a fost prezentat în felul următor: ‘Lionel Messi, fotbalistul imposibil de egalat’. De ce spun despre al şaselea balon? Pentru că din 2012, în frunte cu Olguţa Vasilescu, PSD Craiova a câştigat trei competiţii de alegeri locale, trei competiţii de alegeri parlamentare. Aşa că eu vă propun pentru funcţia de preşedinte al PSD Craiova un primar imposibil de egalat: Lia Olguţa Vasilescu”, a spus secretarul general al PSD, Cosmin Vasile, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button