Politică

„Imperiul” contra-atacă: Stancu se laudă că a furat o organizație întreagă de la PSD

– Posted on 6 August 2020Posted in: Politică, TOP

După ce pesediștii doljeni au lansat atacul asupra organizației ProRomânia, de la care racolează, în medie, un candidat pe zi, șeful de filială al lui Ponta își ia revanșa e facebook, anunțând că a luat în partid o structură comunală pesedistă întreagă, la Pielești. 
„Domnul Marian Sadoveanu, președintele PSD Pielești, împreună cu toată organizația locală(consilieri și cei 70 de membri), a aderat la PRO România și va candida din partea partidului nostru la alegerile locale.
Într-un comunicat emis ieri, domnul Sadoveanu a făcut lumină în jocurile murdare care se petrec în comuna Pielești înainte de campania electorală.
Acesta și întreaga organizație au ales demnitatea, au ales să nu se lase învinși de clanul care încearcă să se întoarcă în primărie chiar cu hotărâre judecătorească defintivă în mână și cu sprijinul conducerii PSD Dolj.
Sunt convins că Marian Sadoveanu va câștiga alegerile locale pentru că dreptatea, legea și adevărul înving întodeauna. Este un om foarte puternic iar majoritatea locuitorilor comunei Pielești sunt alături de el.
Invit toți oamenii cu demnitate din PSD, cei care nu susțin hoția și care vor să schimbe în bine județul nostru, să adere la PRO Romania.
La noi aderă cei mai buni! Politica noastră este PRO, întodeauna pentru România.
Bine ați venit în noua casă!”, arată în postarea sa Florinel Stancu.

 » Aflați mai multe detalii…

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button