Internațional

VIDEO: Vânătorii de extratereștrii sunt convinși că au găsit unul de 20 de metri cu ajutorul Google Earth

Vânătorii de extratereștri cred că au depistat, în Antarctica, un extraterestru gigant, ce cel puțin 20 de metri înălțime. 
 

Existența extrateștrilor este dezbătută de zeci de ani, dar recent a apărut ”o dovadă” sub forma unui uriaș, surprins prin intermediul Google Earth în Antarctica.

Foarte aproape de creatura imensă pare să fie o deschizătură, ca o ușă care, conform unui celebru vânător de extratereștri, Scott C Waring, ar avea o înălțime de 22 de metri. 

Scott C Waring scris pe blogul său, ET Database: ”Am sesizat o siluetă imensă azi, în Antarctica, și se află foarte aproape de o intrare la fel de mare, spre o gură de peșteră”.

”Acum, sistemul de măsurare Google spune că silueta are 20 de metri. De asemenea, intrarea în peșteră are 22 de metri înălțime. Pare să se potrivească. Acum, un extraterestru înalt de 20 de metri ar lumea prin surprindere dar, since, ce are a face mărimea cu inteligența?”.

”Mă gândesc că nimic. Dovezi cu apariția unor extratereștri înalți de 4-5 metri au venit, în trecut, din Rusia, la fel cum de multe ori au fost găsite schelete uriașe, asemănătoare oamenilor. Această fotografie a fost făcută de un satelit, un obiect fără prejudecăți, fără intenție, care nu înregistrează decât ceea ce vede”, consemnează Warings, conform express.co.uk.

Cu toate acestea, scepticii și NASA spun că genul acesta de viziuni sunt efecte ale pareidoliei – un fenomen psihic în care creierul păcălește ochii să vadă forme și obiecte familiare atunci când acestea nu există. 

Scott C Waring spune, totuși, că omenirea are puterea de a accepta prezența extratereștrilor, dacă NASA ar recunoaște-o. 

”S-ar întâmplă la fel ca în cazul COVID-10. Publicul nu credea în trecut că o asemenea pandemie este posibilă și totuși acum rasa umană și-a schimbat perspectiva foarte repede.

 » Citiți întreg articolul pe www.ZiarulDeIasi.RO

Back to top button