Politică

Huțucă despre Muhscină: „Un pion mic de care PSD-ul se folosește fără scrupule, încercând prin tertipuri să divizeze dreapta”

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a comentat astăzi, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, demisia lui George Muhscină din partid și intenția acestuia de a candida în calitate de independent la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

„Cel mai greu lucru de înțeles, chiar și după atâția ani în politică este de ce aleg unii oameni să facă manevre politice meschine care nu aduc niciun beneficiu oamenilor, care nu aduc nicio valoare în comunitate și care au doar rolul de diviza electoratul și de a reduce eforturile unei echipe. Astăzi am aflat cu surprindere că un fost coleg din PNL și-a anunțat candidatura pentru Consiliul Județean, în condițiile în care mandatul de consilier județean nu a fost dus la bun sfârșit. În aceste condiții, mă întreb care este scopul unui astfel de efort de timp și de bani. Nu îmi rămâne decât să presupun că această candidatură are rolul doar de factor perturbator, un fel de agent electoral, care vizează doar niște interese post-electorale mărunte, fiind un pion mic de care PSD-ul se folosește fără scrupule, încercând prin tertipuri să divizeze dreapta. În ultimii ani, PNL Constanța s-a concentrat pe a curăța partidul de tentaculele PSD-ului.”, a spus Bogdan Huțucă.

Acesta a afirmat că s-a implicat personal să îi izoleze și să îi îndepărteze pe aceia care aveau agendă dublă cu mandat venit de la PSD.

„Nu a fost ușor, ne-a trebuit destul de mult timp, însă știu că ne aflăm pe un drum sigur, căci PNL are o singură direcție: aceea de a învinge PSD la Constanța.”, a conchis liderul PNL.

Candidatul PNL pentru funcția de președinte al CJ Constanța este Mihai Lupu.

Citește și:

Paradoxurile lui George Muhscină și pilda regelui Solomon

Mihai Lupu,

 » Aflați mai multe detalii…

Back to top button