PoliticăȘtirile 60m.RO

Ciolacu și Firea reacționează la înțelegerea PNL-USR-PLUS: Așa luptă Orban cu pandemia, împărțind candidaturi în stânga și-n dreapta!

PSD reacționează dur la anunțul că partidele de opoziție s-au înțeles cu privire la susținerea unor candidați comuni la primăriile de sector. Marcel Ciolacu spune că „Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă și acum în sediu de partid”, în timp ce Gabriela Firea îi critică pe Nicușor Dan și Vlad Voiculescu.

„Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărțind candidaturi în stânga și-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală. Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o rușine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României! În nicio țară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacții și negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă și acum în sediu de partid”, scrie președintele interimar al PSD, sâmbătă, pe pagina de Facebook.

 » Citește între articolul la sursa www.digi24.ro .

Back to top button