EconomieȘtirile 60m.RO

Murad a dat o lecție politicienilor români: pe 1 august deschide Olimp

Despre Murad se pot spune multe, dar nu și ca nu ar fi român. Nu o spunem noi ci faptul că a petrecut cea mai mare parte din viață aici.

A reușit să resusciteze mai multe hoteluri din România și a făcut acest lucrunși cu hotelurile din Olimp, dând o lecție de antreprenoriat politicienilor români:

„Sâmbătă, 1 August, va fi o zi simbolică nu doar pentru mine și echipa mea, ci și pentru toți cei care au așteptat ani de zile ca emblema litoralului românesc, complexul Amfiteatru, Belvedere, Panoramic să găsească un partener care să il readucă la viață.
Sunt onorat și în același timp bucuros că am putut fi medicul de urgență al acestui complex. Am folosit toată experiența mea, implicarea și chiar sacrificiul personal, muncind mai mult de 15 ore pe zi, astfel încât angajamentul meu să dea roade.
Departe de profit, de calcule și de cifre, am simțit că este o obligație morală față de milioane de români care au lăsat amintiri frumoase în acest loc minunat.
În anii ‘85, student fiind, treceam prin acest complex fară a avea vreo șansă de a fi cazat, admirând locația alături de alți români, bulgari, turci și chiar nemți. Am putut observa în ochii lor admirația și respectul pentru cei care au construit această locație.
Din 15 martie, odată cu intrarea stării de urgență am decis să mă izolez alături de echipa mea, fară să țin cont de nimic altceva, doar de acest obiectiv clar – sa readuc complexul la gloria pe care o descoperisem în urmă cu 35 ani . Visam lucrând și adormeam gândind la ce vom face a doua zi.
Nu am avut arhitecți, designeri, și nici șefi de șantier, dar am avut ceva mult mai puternic : viziune, voință și perseverență.
Nimic nu este mai relaxant decat să surprinzi oamenii într-un mod plăcut , să le caștigi respectul.
1 August va fi un moment care va intra în istoria acestui complex deoarece nu veți mai citi niciodată în presă despre starea de urgență în care se afla.
Mă bucur că am schimbat istoria readucând la viață obiective turistice importante pentru România, așa cum ne-am asumat acum 20 de ani.
Nu am așteptat multinaționalele, nici fondurile de investiții sa ne susțină în acest demers nerealizat în ultimii 25 de ani.
Pe 1 August vom deschide porțile pentru a demonstra că în România, cu românii se poate face chiar și imposibilul.”

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1014791208978193&id=100013419696979

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button