Știrile 60m.RO

Femeie însărcinată în șapte luni, moartă de COVID-19! Patru copii au rămas orfani

Caz tragic, la Arad. O femeie însărcinată în 28 de săptămâni, mamă a patru copii, depistată pozitiv cu COVID-19, a murit în timp ce era transportată spre spitalul din Timișoara.
Femeia însărcinată era transportată de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Arad spre Timișoara. Din păcate, pe drum, inima femeii a cedat.
Medicii luseră decizia ca femeia să fie transferată la Timișoara după ce au văzut că starea sa de sănătate se înrăutățește. Din păcate, pe drum, femeia a făcut un stop cardiorespirator, iar medicii au încercat să o resusciteze și să-i salveze viața, însă nu au reușit.
Vârsta femeii rămâne necunoscută, însă, potrivit corespondentului Antena 3, aceasta era mama a patru copii. Saturația pe care o avea în momentul în care a făcut stop cardiorespirator era de 70%, au precizat surse medicale.
Cei de la Direcția de Sănătate Publică din Timiș, dar și cei de la Direcția de Sănătate Publică din Arad s-au sesizat și au început să facă o anchetă în acest moment, împreună.
Cele două instituții vor să vadă dacă este vorba despre o întârziere a medicilor care au luat această decizie de a o transporta pe tânără la Timișoara.

 » Citești între articolul pe www.StireaDeIasi.RO

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button