Internațional

Banca Transilvania înlocuieşte modalitatea de autentificare a plăţilor online pentru utilizatorii BT Pay

Banca Transilvania înlocuieşte modalitatea de autentificare a plăţilor online ale clienţilor care folosesc aplicaţia BT Pay, astfel că utilizatorii vor putea face cumpărături prin autentificare biometrică sau folosind metoda de deblocare a telefonului.
Utilizatorii BT Pay vor putea face cumpărături prin autentificare biometrică (amprentă, recunoaștere facială) sau folosind metoda de deblocare a telefonului. Potrivit Băncii Transilvania, aplicația BT Pay poate fi instalată de acum înainte inclusiv pe telefoane cu sistem de operare Android care nu au încorporată tehnologie NFC.

Facilitatea este implementată gradual de bancă, iar activarea posibilităţii de a confirma plăţile online se face automat, la următoarea actualizare a aplicaţiei.

“Lansarea noului mod de confirmare a plăţilor online cu BT Pay este o continuare a dezvoltărilor pe care le-am făcut până acum în aplicaţie, care devine astfel o experienţă completă de plată. Aş aminti cea mai importantă dintre acestea, cu atât mai mult cu cât a fost lansată în aprilie, pentru susţinerea bankingului de la distanţă: cardul digital, datorită căruia clienţii BT Pay au acces la bani înainte de a intra în posesia cardului fizic, dar şi la detalii precum numărul cardului, data expirării şi CVV. Prin modalităţile noi de confirmare a plăţilor online, dar şi cu toate aceste informaţii la îndemână, pe telefon, tranzacţiile online sunt mai rapide pentru clienţi, fie că e vorba de cumpărături sau de plata utilităţilor, taxelor şi impozitelor.” – Oana Ilaş, Director Executiv Retail Products Management & Development, Banca Transilvania.

Paşii necesari pentru o plată online:

Finalizarea comenzii online prin alegerea produselor dorite;
Completarea datelor cardului, detalii care pot fi preluate şi din BT Pay/Detalii card;
Deschiderea unei pagini securizate prin care se aşteaptă confirmarea plăţii;
Primirea pe telefon a unei notificări care cuprinde ultimele 4 cifre din cardul cu care se face plata,

 » Citiți întreg articolul pe www.zcj.ro

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button