Politică

George Simion acuză că Pandele și Thuma au transformat Ilfovul în feuda lor

Într-un interviu acordat pentru evz.ro, realizat de Iosefina Pascal, și care va fi publicat integral săptămâna viitoare, George Simion, liderul AUR, a arătat cu degetul două personaje importante din județul Ilfov.

George Simion, liderul AUR, acuză de autocrație două personaje importante din politică. Pe primarul din Voluntari, Florentin Pandele, și pe Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov. Despre care afirmă că tratează întreg județul ca pe propria lor feudă. Iosefina Pascal a obținut câteva precizări de la liderul AUR.

„Situația este generalizată. Cu siguranță domnul Pandele și domnul Thuma sunt niște buni prieteni care tratează Ilfovul ca feuda lor și care au anulat orice formă de democrație în Ilfov. Și cu siguranță și domnul Thuma și domnul Pandele știau despre ce se întâmplă în curtea lor”.

George Simion este de părere că Ilfovul ar trebui să fie subiectul unei adevărate revoluții administrative. Eu cred că n-ar trebui să mai existe județul Ilfov. În general, ar trebui să fie o singură zonă: Administrația Zonei Metropolitane București, pentru că există tot felul de discrepanțe. Toți ilfovenii au buletin de București pentru că au interesul să ducă elevii la școli bune din București. Este de fapt aceeași entitate, chit că nu este legiferată ca atare și apar  niște băieți deștepți, unul care își susține nevasta la Primăria București, nevasta fiind alternativa la primarul soroșist al al Bucureștiului, care blochează orice în București. Deci, să vină nevasta coruptă care dă biciclete pe gratis asistaților social din București. Nu-i asta soluția, nici Nicușor, nici Firea, nici Pandele și Thuma”, a afirmat George Simion în interviul acordat pentru EVZ, realizat de Iosefina Pascal.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button