PoliticăȘtirile 60m.RO

Claudiu Târziu despre unii pretendenți la funcții publice : inși care cred că vin la o stână fără cîini

Claudiu Târziu, co-președintele AUR, afirmă că partidul ce îl reprezintă este singurul ce are comisie reală de integritate și că s-au prezentat numeroase persoane care să candideze dar care nu puteau face cinste unei funcții publice:

„Cînd am anunțat că A.U.R. este primul partid care are o Comisie de Selecție și Validare a Candidaților, una care funcționează serios, nu e butaforie, probabil că unii nu ne-au crezut.

Se înfățișează niște inși care cred că vin la o stînă fără cîini. Cu aroganță și agresivitate, se vor cocoțați în poziții doar pentru că ne-au trecut pragul. N-au înțeles că noi chiar vrem să facem o altfel de politică decît au făcut, de 30 de ani încoace, partidele perindate pe la putere.

Noi chiar ambiționăm să schimbăm în bine țara asta și sîntem conștienți că așa ceva nu e posibil cu aceleași metehne și aceeași tipologie umană.

A.U.R. se constituie într-o platformă pentru toți românii care îmbrățișează valorile, crezul și idealurile noastre, nu pentru toți învirtiții și șmecherașii, care vor să candideze pe listele noastre, luîndu-ne drept naivi, pentru că nu și-au găsit locul în altă parte.

Iar seriozitatea noastră în acceptarea membrilor și în recrutarea, dintre aceștia, a candidaților dă roade. Se anunță tot mai multe nume curate și figuri luminoase care vor candida în numele A.U.R. la primării și Consilii Județene.

Avem toate temeiurile să credem că vom obține un sprijin masiv din partea electoratului, care vor vedea în persoanele pe care le propunem la funcții publice o încarnare a valorilor pe care ni le-am asumat. Dumnezeu să ne ajute!”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button