EconomieȘtirile 60m.RO

Vești senzaționale: poți cumpăra casă în Nord cu doar 77 000 euro

Veștile bune circulă repede, iar criza sanitară a dus la modificări și pe piața imobiliară.

Un grup de investitori români construiește în Nordul Bucureștiului un ansamblu rezidențial cu locuințe parter: Lake Village Tunari.

Sunt propuse mai multe tipuri de clădiri individuale cu 3 sau cu 4 camere în cea mai importantă comună din Nordul Bucureștiului: Tunari.

Casele sunt realizate din materiale durabile: structură din beton armat, zidărie de cărămidă, șarpantă de lemn și învelitoare din tablă.

Casele sunt bine izolate, noi, moderne și se predau la cheie. Casele sunt funcționale, cu acces la o rețea proprie de apă și canalizare.

Fiecare casă beneficiază de o curte generoasă de 300mp.

Cea mai bună ofertă este de 77 000 de euro, preț imbatabil la care obții o casă cu 4 camere, două băi și un matrimonial.

Complexul dispune de 44 de locuințe. Primele case se vor preda în septembrie iar ultimele în luna martie.

Investitorii sunt români, specialiști în construcții, ingineri și arhitecți.

Complexul va fi unul închis, cu acces restricționat. La intrarea în complex se va amenaja un magazin și un loc de joacă.

La doar 500m se află Lacul Balta Pasărea și la 5 minute de mers cu mașina MegaImage, Lidl, Penny, școala și grădinița, sala de sport și terenul de fotbal pentru antrenament.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button