InternaționalȘtirile 60m.RO

Trump admite că activitatea sa pe Twitter uneori îl „pune în dificultate”.

În timpul unui interviu acordat lui Dave Portnoy, președintele SUA Donald Trump a discutat despre contul pe care Trump îl are pe Twitter.

Președintele i-a spus lui Portnoy că există momente în care „iubește” să folosească Twitter „prea mult uneori”.

„Se întâmplă uneori – pentru că vă urmăresc pe Twitter și știu că și eu fac asta … să postați un tweet și să vă treziți că spuneți apoi: ”Oh, nu aș vrea să nu-l fi trimis pe acela?“ l-a întrebat Portnoy pe președinte.

„Deseori, prea des”, a răspuns Trump. „Se obișnuia pe vremuri, să scrii o scrisoare și să crezi că aceea scrisoare este foarte mare. O lăsai pe birou și apoi te întorceai a doua zi și spuneai: „Oh, ce mă bucur că nu am trimis-o”, nu? Dar noi nu facem asta pe Twitter, nu? Postăm un gând instantaneu, ne simțim minunat și apoi începi să primești apeluri telefonice: „Ai spus într-adevăr asta?”. Le spun: „Ce e în neregulă cu asta?” și afli o mulțime de lucruri”, a declarat Trump, fiind citat de foxnews.com.

Apoi, Trump a recunoscut că „retweet-urile” îi aduc „probleme” mai multe în raport cu tweeturile pe care le scrie el însuși.

„Vezi un mesaj care arată bine și nu-l investighezi și nu ști despre ce este exact. Am constatat că aproape întotdeauna retweet-urile te pun în dificultate”, a spus Trump.

Președintele Trump își exprimă adesea criticile prin tweeturi care atacă adversarii politici. În ultimele săptămâni, Twitter a cenzurat tweeturile președintelui, susținând că încalcă diverse politici.

Back to top button