Politică

Claudiu Târziu: Programul ”Casa noastră” pentru românii plecați la muncă în Occident a fost respins de monstruoasa coaliție

Președintele Consiliului Național de Conducere al partidului AUR anunță că monstruoasa coaliție PSD/PNL/UDMR a respins programul ”Casa noastră” destinat românilor plecați la muncă în Occident.

„Parlamentarii din coaliția majoritară mint cu nerușinare! Pe de o parte, susțin că îi preocupă îmbunătățirea vieții tinerilor români și, pe de altă parte, se împotrivesc inițiativelor legislative care i-ar ajuta pe aceștia să aibă un acoperiș deasupra capului și să-și poată întemeia o familie. Ieri, în Senat, majoritatea PNL-PSD-UDMR a votat contra propunerii AUR privind „Casa noastră”, un program național care ar fi facilitat, prin acordarea unui împrumut fără dobîndă, achiziționarea de locuințe de către persoanele tinere, de pînă în 30 de ani pentru cele din țară și pînă în 40 de ani pentru românii care vor sa se întoarcă din exilul economic din Occident. Și pe asta au respins-o! Nu ne lăsăm păcăliți și nu vom uita!”, a declarat senatorul AUR, Claudiu Târziu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button