SocialȘtirile 60m.RO

Manifestație 10 august. O mână spală pe alta: procurorii spală pe jandarmi

Vă rugăm să citiți pasajul de mai sus și să vedeți modul absolut cretin în care procurorii responsabili de caz justifică intervenția militară în forță a jandarmeriei din data de 10 august.

Procurorii compară pe protestatari cu niște buruieni într-un răsad cu flori, mai exact panseluțe.

Ar fi de râs dacă nu ar trebui să plângem de absurdul situației. Este evident că procurorii militari spală conducerea jandarmeriei de acțiunile ilegale din august, atunci când au intervenit în forță împotriva manifestanților pașnici.

Comanda de intervenție a fost una politică, pe linie de PSD, ce conducea la acel moment atât România cât și capitala, iar actorii din poliție s-au executat, așa cum știu ei să facă de fiecare dată.

Ce să mai vorbim de exprimarea plastică, demnă de operele lui Caragiale și care nu își are locul într-un document oficial emis de procuratură. Ne-am uitat de două ori peste document și nu ne-a venit să credem ce citim. Ne-am fi așteptat să vedem citate acte normatice, regulamente militare, nu opinii personale exprimate aparent artistic.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button