Știrile 60m.RO

Dan Dungaciu: Se urmărește pecetluirea viitorului cetățenilor din Rep. Moldova pentru totdeauna?

„Întrebarea fundamentală din politica R. Moldova este astăzi cine are interesul, din interior și din afară, ca Igor Dodon să rămână cel mult gri, dacă nu se mai poate alb. Gri, în niciun caz negru, așa cum este în realitate”. Declarația a fost făcută de Dan Dungaciu, analist politic de la București, care a subliniat că acest interes îl au cei care doresc ca Igor Dodon să rămână, și pe viitor, frecventabil. 

Câte mai trebuie să facă Igor Dodon pentru a fi arătat cu degetul așa cum este cu adevărat? Și-a pus guvernul lui de casă, vrea să federalizeze R. Moldova, a făcut un împrumut fraudulos pentru R. Moldova care ar fi plasat republica, cu acte în regulă, în mâna Rusiei, a încercat să umilească pe toate căile, direct sau indirect, România, a umplut de rușine R. Moldova târând soldații la parada lui Vladimir Putin de la Moscova, a fost filmat, explicit, cum primește bani („kuliokul” lui Dodon), în cel mai pur stil mafiot, de la fostul său patron moral și financiar Vladimir Plahotniuc, mai nou, girează o operațiune de sechestrare de deputați în parlamentul R. Moldova… Și totuși, Igor Dodon nu a devenit o veritabilă țintă. Sau, oricum, nu așa cum s-ar fi cuvenit”, a specificat Dan Dungaciu.

În context, expertul a menționat că sunt mulți, și din interiorul și din afara Republicii Moldova, care „doresc ca Igor Dodon să rămână, și pe viitor, frecventabil”.  „Sunt cei care încă mai cred că descălecatul din 3 iunie 2019 a fost cel mai bun lucru care i se poate întâmpla republicii.

Citește mai mult aici.

Back to top button