PoliticăȘtirile 60m.RO

Andrei Busuioc (AUR): PNRR este un eșec. Cristian Ghinea, demisia!

Senatorul AUR Andrei Busuioc caracterizează respingerea PNRR de către Comisia Europeană drept un eșec răsunător al Guvernului Cîțu și, mai precis, al ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea.

Uniunea Europeană a respins Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR depus de Guvern. Este unul dintre cele mai mari eșecuri din istoria României, iar asta se întâmplă din cauza politicii de ignoranță și ascundere a gunoiului sub preș a celor de la guvernare”, afirmă Busuioc.

Decizia UE de a nu aloca fondurile necesare României va avea repercusiuni grave asupra economiei românești. Tocmai de aceea, miniștrii responsabili de acest eșec trebuie să-și asume responsabilitatea și să cedeze locul unui personalități competente.

Această lipsă de viziune și competență a dus la acest refuz, care nu înseamnă altceva decât stoparea redresării economice și costuri de 15 miliarde de euro. Ministrul Cristian Ghinea trebuie să plece și să nu fugă de responsabilitate așa cum o face în prezent. Este vremea ca toți acești politicieni, care sunt incapabili să guverneze țara, să plece din funcții, iar la putere să vină oameni competenți, care să pună România pe picioare”, a mai spus senatorul AUR Andrei Busuioc.

Back to top button