Știrile 60m.RO

Polițiști din Voluntari anchetați pentru corupție și divulgare de informații către infractori

Doi polițiști din Voluntari se află sub cercetare de către Direcția Generală Anticorupție după ce au divulgat informații secrete către persoane ce se aflau sub cercetare.

Ei sunt cercetați și pentru acuzația de corupție:

„Astazi, 17 iulie 2020, ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Anchete, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea, au pus in executare 4 mandate de perchezitie domiciliara si 3 mandate de aducere pentru 3 suspecti intr-un dosar penal in care se efectueaza cercetari cu privire la savarsirea unor infractiuni de coruptie, respectiv divulgare a informatiilor nedestinate publicitatii si favorizarea infractorului.

Dintre acestea, doua mandate sunt emise pe numele a doi agenti de politie din cadrul I.P.J Ilfov – Politia Orasului Voluntari, suspecati de comiterea infractiunii de divulgare a informatiilor nedestinate publicitatii si favorizarea infractorului. Acestia au fost condusi la sediul D.G.A. in vederea audierii si continuarii cercetarilor”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button