PoliticăȘtirile 60m.RO

Nu au dublat alocațiile aflați la putere, dar au făcut-o în opoziție: vă măturăm guvernarea

Marcel Ciolacu, președintele de moment al PSD, moștenirea modernă a PCR, lansează un atac dur la adresa PNL și a președintelui României, acuzându-i că nu vor să respecte legea și să dubleze alocațiile copiilor:

Am un singur mesaj pentru Iohannis și Orban: nu dublați alocațiile, vă măturăm guvernarea! Sunteți un pericol pentru viitorul țării!

Președintele Iohannis nu mai poate amâna dublarea alocațiilor pentru copii. Curtea Constituțională demonstrează prin decizia de azi că PNL n-a avut, practic, argumente, ci a vrut doar să blocheze aplicarea legii.

Pentru milioane de românii cu copii această măsură initiată de PSD este o mare gură de oxigen pentru bugetul lunar al familiei. De ceea, îi solicit președintelui să promulge legea în regim de urgență, iar Guvernului Orban să o aplice de la 1 august. Dacă nu fac asta, depunem moțiunea de cenzură în august – indiferent că România va fi sau nu atunci în stare de alertă.

O guvernare care se opune cu toate forțele creșterii veniturilor a milioane de copii nu poate construi vreun viitor pentru România!
#Guvernați, nu mai blocați!

Back to top button