Știrile 60m.RO

Poliţişti bătuţi şi batjocoriţi în sediul instituţiei

Poliţiştii din Băicoi au fost batjocoriţi şi bătuţi de un individ agresiv chiar în sediul postului de poliţie. Bărbatul, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, în stare de ebrietate, a intrat în clădirea poliţiei şi a făcut un imens scandal.

A lovit cu un scaun în pereţi, l-a lovit cu pumnul în faţă pe unul dintre poliţişti, i-a rupt uniforma, a înjurat în cel mai josnic mod şi a ameninţat cu moartea, fără să-i pese de consecinţe.

Agresorul (care nu a fost arestat nici măcar o secundă pentru faptele lui)  a fost trimis în judecată pentru ultraj şi condamnat de Judecătoria Câmpina la un an şi jumătate de închisoare cu executare. Decizia Judecătoriei Câmpina nu este defintivă.

În chiloţi, în sediul postului de poliţie

Scandalul a avut loc anul trecut, în ajunul Crăciunului. Potritivit rechizitoriului, în data de 24 decembire, în jurul orelor, 21.00, poliţiştii din Băicoi, de serviciu în acea seară, s-au pomenit în sediul Poliţiei cu o tânără însoţită de copilul ei, un băiat în vârstă de opt ani, care a cerut ajutorul agenţilor, invocând faptul că este agresată de iubitul ei. La puţin timp, şi-a făcut apariţia şi un individ, îmbrăcat doar în pantaloni scurţi, extrem de agitat care nu dorea altceva decât să continue scandalul cu femeia.

De teamă, tânăra s-a ascuns în spatele unuia dintre agenţi, strigând după ajutor. Poliţiştii au încercat să aplaneze conflictul, dar bărbatul a devenit şi mai agresiv, vărsându-şi nervii pe poliţistul care încerca să-l încătuşeze.

Încolţit, acesta a început să lovească în stânga şi în dreapta, chiar a luat un scaun pe care l-a aruncat la întâmplare, fără să rănească însă pe cineva, apoi s-a pus pe înjurat.

„Să vă iau poliţia în p**ă, să vă iau gradele în… Mă p*ş pe voi că nu aveţi ce să-mi faceţi, mie nu mi-e frică de poliţie, eu am umblat pe afară şi nu mi s-a întâmplat nimic, doar nu o să-mi facă un fraier din Băicoi ceva. Ce poţi să-mi faci, că oricum eşti singur, dar oricum o să te bat şi pe tine că nu ai ce să-mi faci. Poliţia asta e de c***t, că oricum numai proşti pe aici, că oricum nu-mi poate face nimeni nimic”, este doar o parte înjurăturile proferate de agresor la adresa poliţiştilor, se arată în rechizitoriul procurorilor câmpineni care au instrumentat dosarul de ultraj.

Sursa: www.adevarul.ro

Back to top button