PoliticăȘtirile 60m.RO

Cioloș către PNL: au văzut un interes în asta pentru a câștiga și mai mulți bani

Dacian Cioloș critică PNL și PSD pentru modul în care fac politică, fără ai numi direct:

Sunt lucruri cu care politicienii s-au tot jucat în ultimele decenii. Cu bogățiile materiale ale țării, cu privatizări, au speculat diferite frici ale oamenilor. S-au jucat până și cu sănătatea cetățenilor atunci când au văzut un interes în asta pentru a câștiga și mai mulți bani.

Dar să te joci cu siguranța și cu sănătatea oamenilor speculând emoții – de altfel, legitime – în loc să dai dovadă de înțelepciune, de transparență care să inspire încredere înseamnă o desconsiderare a semenilor pe care te-ai angajat să-i îndrumi, să-i reprezinți și în numele cărora să iei decizii.

Da, e greu pentru toți cei care au stat închiși în casă câteva luni să înțeleagă că mai trebuie să facă încă un efort tocmai acum, în plină vară, când de obicei se deconectau de toate grijile și se relaxau în concediu.

Acei politicieni care speculează astfel de stări de spirit firești și le folosesc în interes politic nu mai merită încrederea și titlul de aleși ai neamului.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button