InternaționalȘtirile 60m.RO

Trump apără ieșirile la golf, spune că este sportul său

Trump a fost în cea de-a 275-a vizită a lui într-un club de golf în calitate de președinte.

Președintele Trump și-a apărat ieșirile la golf într-un tweet – spunând că joacă „foarte repede” și este „sportul” său.

Trump a susținut că sunt multe persoane din domeniul afacerilor și politică care exersează la nesfârșit și nimeni nu se plânge.

„Știu multe persoane din afaceri și politică care exersează la nesfârșit, în unele cazuri până la epuizare”, a scris Trump pe Tweeter. „Este pasiunea lor, numărul unu în viață lor și nimeni nu se plânge.”

El a adăugat: „ E exercițiul meu fizic să joc golf, aproape niciodată în timpul săptămânii, o rundă rapidă de golf. Obama a jucat mai mult …”.

Președintele a postat tweetul după ce a vizitat clubul său național de golf din Virginia de Nord pentru o rundă. Ieșirea la golf a președintelui a survenit ca urmare a anulării unui miting de campanie din New Hampshire, din cauza unor furtuni așteptate în zonă.

Aceasta a fost a 275-a vizită a lui Trump într-un club de golf în calitate de președinte și a 273-a oară când a călătorit ca președinte la unul dintre cluburile de golf ale familiei sale, notează foxnews.com.

În timpul campaniei sale prezidențiale din 2016, Trump l-a atacat pe președintele Barack Obama pentru vizitele acestuia la golf spunând: „Pentru că voi lucra pentru tine, nu voi avea timp să merg să joc golf.“

Obama – care a jucat în total 333 runde de golf în cei opt ani în funcție, a vizitat un teren de golf de 98 de ori în 4 ani. La sfârșitul lunii mai, CBS a raportat că Trump a petrecut 248 de zile la golf de când este președinte.

Back to top button