PoliticăȘtirile 60m.RO

Apelul lui Chirica către investitori: veniți în IAȘI!

Mihai Chirica, primarul orașului Iași, capitala Moldovei, face un apel către investiorii români: Veniți să investiți aici:

Fac un apel la toți care vor să investească la Iași: Veniți!

Palas Campus a demarat oficial lucrările. Un mare proiect de investiții marca Iulian Dascălu și echipa domniei sale. Pentru Iași investiția este o mare gură de oxigen. Vor fi trei ani de investiții, în care se vor cheltui peste 120 milioane de euro, peste 1.700 de oameni care vor lucra pe șantier vor câștiga salarii, după care alți 5 – 6.000 de oameni, în majoritate tineri, vor veni aici pentru a lucra în aceste spații, își vor consuma resursele în orașul nostru, se vor atașa de el, vor face copii și vor rămâne cetățeni fideli ai acestui oraș. Acest lucru se va realiza grație unei investiții private.

Sunt foarte onorat că inaugurarea acestui proiect se întâmplă în timpul mandatului meu de primar. Acest proiect vine într-un moment greu din punct de vedere economic, dar cred că va schimba orașul din rădăcini. Omul de afaceri Iulian Dascălu a scris și scrie, alături de alți oameni de afaceri, o pagină din istoria contemporană, care va fi una din cele mai frumoase pagini din dezvoltarea acestui oraș.

România merită să urmeze drumul pe care l-a început și cred că se poate reconstrui cu acești oameni de afaceri, investitori, mari angajatori, care continuă să ducă țara mai departe. Taxele și impozitele plătite de ei susțin economia. Trebuie să îi sprijinim și, pe această cale, fac apel și la Guvernul României. Statul are nevoie de ei. Ei sunt cei care pot să dea încredere celor care vor să investească în România. Dacă noi, autoritățile publice, investim, o facem pentru că suntem obligați, dar dacă ei investesc, aduc un plus de încredere acestei țări. Prin urmare, este absolut necesar să ne punem cu toții în slujba acestor proiecte și să le sprijinim cu toată energia noastră. Sunt convins că Iulian Dascălu nu se va opri aici și că va urma Palas 3 și alte investiții.

Fac un apel la toți care vor să investească la Iași: Veniți! Ușa este deschisă, autoritățile vă așteaptă, iar biroul primarului este deschis pentru ca Iașul să prospere.

Back to top button