Politică

Dan Tănasă îi invită pe români, în stradă, pe 2 octombrie: Furtul din facturi trebuie oprit. Dacă protestăm în fața televizorului nu ne aude nimeni

Deputatul AUR de Mureș, Dan Tănasă, ăi invită pe români în stradă pe doi octombrie deoarece actuala putere a aruncat țara în haos și sărăcie prin politici dezastruoase.

„În plină criză energetică, Iohannis, Ciucă și Ciolacu au înstrăinat, au vândut termocentrala Mintia, construită de părinții și bunicii noștri. Trădătorii de neam de cea mai joasă speță vând, înstrăinează activele statului. Nimeni nu vinde un obiectiv strategic, un generator de energie într o criză a energiei. Asta este tot ce au făcut PSD, PNL, UDMR, toți ALDE, PMP, toată lumea. Asta au făcut de 32 de ani. Au vândut tot ce au construit părinții și bunicii noștri. Absolut tot. Acum ne spun că e o criză. În timp ce ne spun că este o criză la Târgu Mureș se construiește Muzeul Fotografiei cu 12 milioane de euro. La Sfântu Gheorghe, în Covasna, se amenajează Muzeul Comunismului, peste 12 milioane de lei.

România va pune în practică o rută turistică. A cheltuit peste 12 milioane de euro ca să facă ruta turistică a unui rege al Ungariei, cu care noi nu avem nicio legătură. Prin PNDR se vor cheltui zeci, sute de milioane de euro pe consultanță, pe digitalizare, pe piste pentru biciclete. Asta în condițiile în care milioane de români nu au acces la gaz, nu au acces la apă potabilă. Nu au acces la canalizare. În schimb, cei care ne-au adus în această situație spun că ei sunt cei care vor găsi soluția. Cei care ne-au adus în această situație.

Cei care ne-au adus aici nu pot fi niciodată parte a soluției, pentru că sunt parte a problemei deosebit de grave în care ne aflăm acum cu toții. Singura soluție este ca PSD, UDMR și PNL să dispară de la guvernare, iar acest lucru nu se va întâmpla dacă noi vom sta liniștiți în case și îi vom critica în fața televizorului. Acest lucru se va întâmpla doar atunci când vom ieși cu toții în stradă să fim vizibili, iar vocea noastră să fie auzită. Pentru asta vă chem alături de noi. Vă chem alături de AUR la protestul din 2 octombrie, ora 14, în Piața Universității, pentru că această criză artificială creată de PSD și PNL, iar furtul din facturi trebuie oprit. Veniți alături de noi pentru a ne face auzită vocea și pentru a ne exprima nemulțumirea cu privire la la direcția în care se îndreaptă România.”, a declarat deputatul AUR, Dan Tănasă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button