InternaționalȘtirile 60m.RO

Trump avertizează împotriva ascensiunii „fascismului de extremă stânga”

Președintele american al SUA, a răbufnit, vineri seara în weekendul de 4 iulie când a participat la un eveniment de la Muntele Rushmore, în Dakota de Sud, la adresa „fascismului de extremă stânga” și a solicitat o apărare a „principiilor iudeo-creștine. „

„Acest monument nu va fi niciodată profanat”, a declarat Trump fiind primit cu urale și aplauze. „Statuile acestor eroi nu vor fi niciodată distruse. Moștenirea lor nu va fi niciodată distrusă. Realizările lor nu vor fi niciodată uitate. Și Muntele Rushmore va rămâne pentru totdeauna ca un etern tribut adus strămoșilor noștri și libertății noastre.”

Președintele a afirmat că atacurile recente asupra monumentelor națiunii, și creșterea ideologiei marxiste reprezentată prin mișcărea Black Lives Matter (BLM), sunt simptome ale unei „revoluții culturale de stânga”, care amenință „răsturnarea Revoluției Americane „. BLM militează în mod explicit pentru distrugerea „structurii familiale ca nucleu”, despre care Trump a spus că este de fapt „baza vieții americanilor”.

„Nu îngenunchem decât în fața Atotputernicul Dumnezeu”, a remarcat Trump, într-un atac clar asupra sportivilor care îngenunchează în semn de protest în timpul imnului național. „Nu vom fi intimidați de oameni răi. Nu se va întâmpla.”

„Suntem țara lui Andrew Jackson, Ulysses S. Grant și Frederick Douglass. Reprezentăm pământul lui Wild Bill Hickock și Buffalo Bill Cody. Suntem națiunea care a dat naștere fraților Wright, avioanelor din Tuskegee – Harrietei Tubman, Clarei Barton, Jesse Owens, George Patton – generalului George Patton – marelui Louie Armstrong, Alan Shepard, Elvis Presley și Mohammad Ali. Și numai America a putut să le producă pe toate. Niciun alt loc”, a adăugat Trump fiind citat de foxnews.com.

„Această mișcare atacă deschis moștenirile fiecărei persoane de pe Muntele Rushmore”, a avertizat președintele american, referindu-se la monumentul memorial care-i înfățișează pe foștii președinți americani: George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt și Abraham Lincoln.

Back to top button