Politică

Anca Alexandrescu: Cuplul de comici vestiţi Grindeanu- Ciolacu se lăudau cu acest şantier, al Autostrăzii Moldovei; azi-noapte…booom!

 

„Pe 13 septembrie, cuplul de comici vestiti Grindeanu- Ciolacu se laudau cu acest santier si ne spuneau ca lucrurile arata bine in teren, nu doar pe hartie! Azi noapte…booom! Ghinion”, a scris jurnalista Anca Alexandrescu, pe Facebook.

Cei doi pacienţi răniţi în explozia de la Călimăneşti, judeţul Vrancea, care au fost aduşi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti şi la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni” Bucureşti sunt intubaţi, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

„Două victime care au suferit arsuri pe 30% din suprafaţa corporală, respectiv 40% din suprafaţa corporală au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti şi la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni” Bucureşti. Amândoi pacienţii sunt intubaţi. Aşteptăm evaluările echipelor medicale astfel încât pacienţii să poată beneficia de cele mai bune îngrijiri”, a informat Ministerul Sănătăţii.

Conform sursei citate, trei victime cu leziuni minore au fost evaluate în Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal din Adjud şi nu au rămas internate.

Patru persoane au fost găsite carbonizate, iar alte cinci au fost rănite în urma exploziilor care au avut loc, în noaptea de miercuri spre joi pe şantierul Autostrăzii Moldovei.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button