PoliticăȘtirile 60m.RO

Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea a picat Bacalaureatul

Niciodată nu e prea târziu… să pici BAC-ul. A aflat-o pe pielea lui Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, care la vârsta de 42 de ani a dat examenul de Bacalaureat odată cu tinerii de 18-19 ani, însă l-a picat.

El se alătură tinerilor care au ”tras in jos” rata de promovare a Bacalaureatului de anul acesta, devenind cea mai mică din ultimii 6 ani, 62,9%.

După ce ”examenul vieții” a fost ”îmbunătățit” constant pentru a fi mai ușor pentru elevi, să nu mai învețe deloc, ajungând de la 7 probe la doar 3, rata de promovabilitate scade constant.

Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, fostul șofer personal al ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, pe vremea când era senator, nu a luat notă de trecere la examenul de Bacalaureat la proba Limba şi Literatura Română, obținând nota 3,6.

Deși la Istorie a luat nota 7,55 și la Geografie a luat 8,65, acesta a făcut contestație la examenul picat, sperând să nu fie nevoit să mai dea odată proba și să primească notă de trecere.

Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea declara săptămâna trecută presei că dacă va lua Bacalaureatul, se va înscrie și la facultate.

„Toate provocările din ultimele zile, mai mult din partea media locală şi centrală, m-au determinat, deşi nu intenţionam, să continui şi să mă înscriu şi la facultate. Sunt un tip ambiţios, am capacitatea şi voi face şi dovada să merg la facultate.

Nu mă pricep cu doctoratele, că nu vreau să ajung ca domnul Ponta să plagiez. Îmi ştiu limitele şi îmi sunt suficiente doar studiile superioare, facultate şi licenţă”, spunea Moroşanu.

Daniel Moroșanu s-a înscris la Bacalaureat anul acesta după ce a terminat acum doi ani cursurile la seral la Liceul „Simion Mehedinţi din Vidra”, unde a susținut și examenul și unde soția sa este secretară.

Penelistul nu a dat Bacalaureatul până la vârsta de 42 de ani pentru că nu a terminat liceul, acesta urmând cursurile unei şcoli profesionale de mecanici auto în adolescență, notează ripostaonlice.com.

Back to top button