Politică

VIDEO* Protest inedit: Mii de oameni au ieșit în stradă la Arad

Mii de arădeni au organizat un protest impresionant în fața Palatului Administrativ. Veniți în număr aceștia au blocat centru orașului și ulterior s-au îndreptat, pe jos, înspre Podgoria, iar de aici spre Vlaicu.

La Arad au apărut imagini inedite cu un coșciug și o cruce pe care scria, ”a trăit 30 de ani” cu referire la perioada postdecembristă. Perioada postdecembristă a fost catalogată de români drept o perioadă a jafului transpartinic, iar aceste proteste par a fi un semnal de stopare a jafului și tragere la răspundere a celor vinovați. A ajuns cuțitul la os românilor și nu mai e cale de întors. Cetățenii vor o schimbare reală nu: ”Vin ai noștri, pleacă ai voștri!”, cum s-a practicat în acești 30 de ani.

În jurul orei 23:00, zeci de mașini și motociclete au blocat, din nou, centrul municipiului, în fața Primăriei, și s-a făcut spectacol. Oamenii au anunțat că vor reveni în stradă și astăzi.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button