Știrile 60m.RO

Ca să știți pe unde a trecut heroina de o prizați: organele genitale ale lui Corduneanu

Alex Corduneanu a fost prins cu heroina în chiloți, amplasată foarte bine în zona organelor genitale.

Cantitatea era una impresionantă, cât să se fabrice 1 300 de doze, suficiente pentru 1 300 de fraieri abonați la ouăle lui Alex Corduneanu.

Pentru acest lucru tânărul infractor a primit mai mult de trei ani de închisoare.

Polițiștii l-au prins pe când circula cu mașina. Pe când se făcea un control de rutină au descoperit o râșniță de marihoana.

S-a decis atunci aprofundarea problemei și Alex Corduneanu a fost dus la poliție și percheziționat. Nu a fost nici o surpriză când polițiștii antidrog au descoperit o cantitate impresionantă de droguri în zona organelor genitale.

Pentru că a negat comercializarea produselor polițiștii au solicitat lista convorbirilor telefonice.

Fie sunt proști de mor, fie au un tupeu fantastic, deoarece s-au găsit convorbiri libere și detaliate care au convins judecătorii că Alex Cordoneanu făcea trafic de droguri de mare risc.

sursa: https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/alex-corduneanu-fiul-sefului-clanului-interlop-condamnat-la-trei-ani-si-opt-luni-de-inchisoare-din-cauza-heroinei–256891.html

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button