InternaționalȘtirile 60m.RO

Joe Biden a fost „întâmpinat” de susținătorii lui Trump în Pennsylvania

A fost greu de spus dacă Joe Biden sau președintele Trump va apărea în sud-centrul Pennsilvaniei, din privirile mulțimilor adunate în apropierea locului de oprire în timpul campaniei candidatului democrat.

Susținătorii Pro-Trump au apărut în Lancaster, ținând semne cu Trump și scandând „Încă patru ani!” și „U-S-A!” la aproximativ 100 de metri de unde Biden își prezenta propunerile cu privire la legislația sănătății.

La un moment dat, o camionetă, colantată cu fotografii cu Trump și vicepreședintele Mike Pence, a apărut în afara unui centru de agrement local, unde era adunată o mulțime de oameni susținători ai lui Trump.

Camionul a condus între suporterii lui Trump și un alt grup din apropiere care și-a declarat sprijinul pentru mișcarea Black Lives Matter, informează foxnews.com.

Biden a călătorit în statul Pennsylvania pentru a se întâlni cu familiile care au spus că au beneficiat de Legea privind îngrijirile la prețuri accesibile, legislația privind sănătatea cunoscută și sub numele de ObamaCare, care a fost adoptată când Biden a fost vicepreședinte în mandatul lui Barack Obama. Oprirea pentru campanie a avut loc în aceeași zi, administrația Trump a fost de așteptat să solicite Curții Supreme să invalideze legea națională de îngrijire a sănătății.

Back to top button