SocialȘtirile 60m.RO

Astăzi se afișează primele rezultate de la Evaluarea Națională

Luni, se vor afișa primele rezultate de la Evaluare Națională a elevilor de clasa a VIII-a. Este pentru prima oară când rezultatele vor fi afișate anonimizat pe evaluare.edu.ro.

În același timp rezultatele vor fi afișate și la avizierele școlilor. Elevii nemulțumiți de rezultat pot depune începând de astăzi contestații.

Rezultatele vor fi afișate până în ora 14:00 cu  anonimizarea numelui și prenumelui candidatului. Măsura a fost adoptată în contextul Regulamentului general privind protecția datelor. 

După predarea lucrării de la Matematică, din ziua examenului, miercuri, fiecare elev a primit un raport ce conținea: școala de proveniență a candidatului, județul, numele și prenumele candidatului, CNP și codul unic aferent candidatului: Ex: JJ0000000 (JJ-indicativul județului).

Pe baza codului unic aferent fiecărui candidat elevii își vor putea vedea rezultatele obținute la Evaluarea Națională pe site-ul evaluare.edu.ro.

Contestațiile pot fi depuse luni, în intervalul orar 16:00 – 19:00 și marți, în intervalul orar 8:00 – 12:00, notează hotnews.ro.

Back to top button