HORECAMagazinȘtirile 60m.RO

Restaurante. Dristor Kebap, o poveste interesantă și foarte gustoasă

Dorim să începem o serie de recomandări cu privire la restaurantele la care poți merge în România și unde cu siguranță nu vei regreta.

Nu sunt specialiști gurmanzi, nu avem diplome recunoscute de mari universități internaționale, dar cu siguranță ne place mâncare bună, diversă, proaspătă și de calitate.

Vom începe cu un prim restaurant, este vorba despre Dristor Kebap, nu doar un restaurant ci un lanț ce se găsește în București și se extinde în țară.

Vrei o mâncare consistentă, nu ai timp să aștepți, vrei ca totul să se petreacă pe repede înainte? Atunci cu siguranță Dristor Kebap este locul în care vrei să te duci, indiferent de ora din zi și mai ales din noapte.

Totul a început acum vreo 20 de ani în intersecția de la Dristor. Cei mai tineri nu cunosc povestea, dar era locul din București în cea mâncai cea mai bună shaworma sau cel mai bun falafel. Locul este foarte cunoscut printre studenții care petreceau până târziu dar și printre taximetriștii nocturni.

Dristor Kebap de atunci a devenit doar o frumoasă amintire, însă și astăzi mâncarea este foarte bună și delicioasă, iar servirea este rapidă.

Spațiul a crescut, a căpătat locuri și mese, aer condiționat și condiții civilizate să stai la o vorbă cu prietenii.

Și dintr-un spațiu s-au făcut mai multe, iar Dristor Kebap a devenit o franciză în adevăratul termen al cuvântului.

Ce îți recomandăm noi? De fiecare dată când mă duc servesc un meniu delicios de shaworma la farfurie. Este mare, plină, proaspătă, gustoasă și cu de toate. Cu siguranță nu vei regreta.

Back to top button