InternaționalȘtirile 60m.RO

Adunarea pro-Trump de la Tusla ar putea atrage anarhiști violenți

Fostul director adjunct al FBI, Chris Swecker, a declarat pentru „The Ingraham Angle” vineri că oficialii din Tulsa, Okla, ar trebui să fie pregătiți pentru „ce-i mai rău” și să se aștepte la „orice fel de elemente anarhiste” și anti-Trump în oraș înaintea adunării pentru campanie programată sâmbătă.

„Ceea ce trebuie să înțeleagă publicul și cei care vin la Tulsa: perimetrul inter-federal este controlat de Serviciul Secret. Și aceștia nu se joacă”, a avertizat Swecker. „Se vor pregăti pentru ce este mai rău. Vor avea, un nivel moderat de forțe de poliție.”

„Dar vor fi o mulțime de resurse în vedere și sunt instruiți să se ocupe de acest tip de lucruri”, a adăugat el.

Vineri, Trump i-a avertizat pe „anarhiști” și alți „agitatori” să nu perturbe mitingul de la Centrul BOK după ce o aparentă amenințare conform căreia grupuri din afară ar putea plănui să provoace „tulburări” și au determinat un ordin de urgență din partea primarului din Tulsa.

„Oklahoma este un stat care respectă valorile conservatoare, legea și statul de drept”, a spus Swecker . „Veți avea elemente care nu vor face altceva decât să provoace poliția. Sunt pregătiți să o facă. I-am văzut făcând asta. Vor arunca cu pietre în acea zonă, dacă observați așa ceva ieșiți din mulțime.”

Fostul oficial FBI a continuat să spună că autoritățile locale vor fi fericite să aibă ajutorul guvernului federal, relatează foxnews.com.

„Cred că poliția este foarte fericită că sunt acolo. Nu este o decizie a primarului. Nu este o decizie a guvernatorului în interiorul acelui perimetru federal”, a spus Swecker. „Este sub controlul Serviciului Secret. Și acești polițiști vor fi susținuți. Vor avea sprijin complet în spatele lor și vor exista o mulțime de resurse în spatele lor.”

Back to top button