PoliticăȘtirile 60m.RO

Vezi ce mârlănie a mai făcut Firea: a trimis Salubritatea peste Nicușor Dan

Situația incredibilă: la conferința de presă a lui Nicușor Dan Gabriela Firea și primarul sectorului V au trimis utilajele de la salubritate.

Iată ce spune Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook:

„În cunoscutul stil PSD, bazat pe violență și abuzuri, Gabriela Firea și primarul sectorului 5 au trimis mari utilaje de salubritate să boicoteze prin zgomot conferința mea de presă de azi dimineață. Să ne suprime dreptul la liberă exprimare.

Gabriela Firea se răzbună pe opoziție pe banii bucureștenilor. Capitala și bunurile publice sunt pentru Gabriela Firea moșia ei, de care dispune pentru răzbunările ei personale. În loc să strângă gunoiul, aceste utilaje s-au învârtit la comanda Gabrielei Firea, în jurul meu și al invitaților mei, claxonând la maxim timp de o oră și împrăștiind peste noi soluții dezinfectante, care ne pun sănătatea în pericol.

Poliția sectorului 5 a fost prezentă doar ca să se asigure că ordinul de tip mafiot al Gabrielei Firea, de intimidare violentă a unui contracandidat, este pus în practică. În loc să oprească mașinile de curățenie ale sectorului 5 din claxonat pe motiv de ordine publică și claxonat contravențional, Poliția sectorului 5 s-a asigurat că planul mafiot Firea-PSD se produce cum a fost gândit.

Este de neimaginat nivelul de sfidare a legilor, a cetățenilor la care a ajuns Gabriela Firea. Trebuie să fie disperată.

Vom scăpa de ea și ne vom lua orașul înapoi. Uniți, putem.”

Back to top button