Opinii

Papahagi replică către Cioloș: să nu-și permită să numească milioane de părinți “infatuați” sau “medievali”

Adrian Papahagi reacționează după ce Dacian Cioloș a lansat un atac dur asupra celor care susțin valorile tradiționale românești, puse de către politcian în antiteză față de privilegiile solicitate pentru comunitățile LGBT:

„Domnii Cioloș, Iohannis și Barna sunt liberi să-și crească odraslele cum vor.

Dar să nu-și permită să numească milioane de părinți “infatuați” sau “medievali” dacă sunt pe bună dreptate îngrijorați de ingerința unei ideologii toxice în educația copiilor lor. Niciun părinte normal la cap nu vrea ca băiețelul sau fetița lui să fie învățat(ă) la școală că sexul se schimbă după bunul plac și alte orori.

Cei trei lideri ai noii stângi nu au confiscat adevărul sau binele, și nu sunt depozitari ai “valorilor europene” sau stăpâni ai destinelor familiilor din România. În special agronomul din Sălaj, sărit din Vatra Românească în lesa lui Macron, ar face bine să-și vadă lungul nasului.”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button