MagazinȘtirile 60m.RO

La ce distanță de clădire se amplasează parcarea?

La ce distanță de clădire se pot amenaja parcări pentru autoturisme?

Parcările pentru autoturisme se pot amenaja la nu mai puțin de 5,00m de fereastra unei camere de locuit.

Prin cameră de locuit se înțelege de obicei dormitor. Deci parcarea unui autoturism nu se poate face mai aproape de 5,00m de o fereastră a unui dormitor.

Citiți și care este suprafața minimă a unui dormitor. Știai că nu se poate construi un dormitor cu suprafața mai mică de …

„spaţii amenajate pentru gararea şi parcarea autovehiculelor populaţiei din zona respectivă, situate la distanţe de minimum 5 m de ferestrele camerelor de locuit; în aceste spaţii este interzisă gararea autovehiculelor de mare tonaj, cum ar fi autovehiculele peste 3,5 tone, autobuzele, remorcile etc., precum şi realizarea activităţilor de reparaţii şi întreţinere auto”.

Află ce ți se potrivește mai bine: o casă sau un apartament?

Această măsură este prevăzută într-un ordin emis de ministerul sănătății cu privire la zonele de locuit. Această măsură se referă la parcările de cartier, din zonele de locuit, nu vizează parcările din incinta unei proprietăți ce cuprind o locuință individuală.

Vezi care sunt ofertele DACIA la acest moment. Nu ezita să alegi un autoturism care să corespundă gusturilor tale.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button