InternaționalȘtirile 60m.RO

Reprezentanții campaniei lui Trump solicită scuze de la CNN

Reprezentanții campaniei de re-alegere a președintelui Trump au declarat duminică că Brian Stelter, reporterul de presă de la CNN, a fost „sexist și răutăcios” în timpul unui interviu, duminică, cu consilierul său juridic principal și cer scuze de la CNN și de la reporter.

„Acest tip ieșire din fire este complet neprofesional, dar este ceea ce ne așteptăm de la cei de stânga care-l urăsc pe președintele Trump”, a declarat Ali Pardo, directorul adjunct al comunicarii campaniei, într-un comunicat. „Ar fi minunat dacă așa-zișii jurnaliști s-ar abține de la atacurile personale și de a pune cuvinte în gurile copiilor și nepoților unor femei puternice, inteligente și independente.”

Interviul lui Stelter cu Jenna Ellis a avut o întârziere bizară duminică, când au început să discute despre utilizarea de către Trump a termenului „mass-media falsă”. Ellis a lăudat curajul lui Trump de a-și folosi platforma pentru a contesta narațiunea îmbrățișată în presă.
Stelter a răspuns: „Înțelegi că într-o zi vei regreta acest lucru, nu?” a spus el. „Într-o zi vei regreta acest lucru atunci când copiii și nepoții tăi vor privi înapoi în acest moment.”

Ellis, avocat constituțional, a răspuns înapoi: „Oh, acum vei începe atacuri personale, atunci când știi că ai pierdut dezbaterea, Brian”.

Nici CNN, nici Stelter nu au răspuns la e-mailul Fox News. Stelter, un utilizator de Twitter frecvent, a replicat mai târziu că „mențiunile pe Twitter încă explodează” și i-a transmis lui David Brody, analistul politic principal al CBN, care a spus: „Ai văzut că @brianstelter este distrus în totalitate de @jennaellisesq astăzi pe @CNN? L-a dominat temeinic. Ea l-a numit activist, nu jurnalist.

Ellis a insistat în interviu că Stelter este mai bine definit ca activist decât ca jurnalist, deoarece are o agendă și că agenda „este anti-Trump”.

Ulterior, Stelter a retransmis un tweet al unui reporter politic din rețea care l-a apărat și a spus că gazda „Surse de încredere” a făcut comentariul după ce Ellis a mințit.

„Rețineți că Ellis a mințit în legătură cu sondajul CNN”, a replicat Eric Bradner, un reporter politic. „Conducerea lui Biden de 14 puncte este datorată alegătorilor înregistrați.”

CNN a raportat recent că reprezentanții campaniei lui Trump le-au cerut să retragă un sondaj care l-a arătat cu 14 puncte în spatele lui Biden în rândul alegătorilor înregistrați. CNN a spus că nu va retrage sondajul.

Ellis și Michael Glassner, directorul operațional al campaniei, au declarat la începutul acestei săptămâni că „Este o cascadorie și un sondaj fals pentru a provoca reprimarea alegătorilor, impulsul și entuziasmul președintelui și prezintă o viziune falsă în general, a sprijinului real în toată America pentru Președinte.”

Back to top button