SocialȘtirile 60m.RO

Cazul fetei incendiate de un criminal eliberat înainte de termen. Superficialitatea poliției sau incompetență?

O tânără de doar 17 ani a căzut victimă unui criminal în serie eliberat înainte de termen. Aceasta se zbate între viață și moarte după ce vineri seara, 12 iunie, a fost incendiată de către criminal.

Fata avea doar 17 ani și era din localitatea Dârvari, județul Dâmbovița. Părinții săi erau plecați la muncă în Europa și ea locuia cu fratele și cu bunica.

Lipsită de apărare a căzut victimă acestui criminal eliberat înainte de termen. Tânăra intrase într-o relație cu criminalul și ajunsese să fie traficată de către acesta. A vrut să scape și a făcut plângere la poliție.

V-ați fi așteptat ca poliția să ia măsuri și să o pună pe tânără în singuranță de agresorul său. Însă nu a fost să fie așa, deși acesta avea la activ cinci crime, adică nu există nici o suspiciune cu privire la faptul că nu prețuiește viața și libertatea și că oricând o va comite pe a șasea.

Astfel că, sub privirile terorizate ale rudelor și complet lipsită de apărare tânăra a fost stropită cu benzină și incendiată. Totul s-a petrecut în câteva fracțiuni de secundă.

Dar nu ar fi trebuit să se întâmple dacă poliția și-ar fi făcut treaba.

Tânăra s-a dus la autorități de frică și cu gândul că va fi ajutată și siguranța ei va fi asigurată. Nu a fost să fie așa, agresorul fiind în libertate până la momentul la care s-a comis odioasa faptă. Poliția ar fi trebuit să îi asigure securitatea tinerei și să trimită înapoi după gratii pe agresor. Nu s-a întâmplat așa.

sursa: www.adevarul.ro

Back to top button