OpiniiPoliticăȘtirile 60m.RO

Dana Budeanu: stau ăia 2 milioane în stradă cu rasismul și voi ne explicați că vine valul II? Corupția este la un maxim istoric

Dana Budeanu critică dur guvernul actual și acuză PSD că nu face opoziție reală la PNL, iar USR nu are nici o problemă cu corupția din PNL ci doar cu cea din PSD.

„Corupția în România este la un maxim istoric iar acest lucru există pentru că nu se face opoziție în România. PSD nu face opoziție. Ați dat zeci de milioane de euro la presă și presa linșează numai PSD. Aceasta nu este stare de alertă, este stare de furt generalizat” spune Dana Budeanu.

„Prelungiți starea de alertă ca să furați în continuare. Stau îia în America două milioane în stradă cu rasismul și voi ne explicați că vine valul II. Câțu a îndatorat țara cât nu a făcut nimeni în 30 de ani. România este condusă astăzi de către interlopi. Voi ne țineți în casă dar furați, vă faceți zilele de naștere, vă puneți rudele în funcții. Strada trebuie să iasă în stradă să își apere afacerile, copiii, viața. Cei care respectă astăzi regulile sunt manipulați, sunt proști” continuă Dana Budeanu.

Back to top button